2011. június 1., szerda

Parlagfű- és más pollenallergiások száma Magyarországon ...

Bár nincs tudomásunk arról, hogy mikor szavazta meg a Kerekasztal - a csatolt dokumentum szerint - mégis elkészült az "Allergia és Parlagfű Kerekasztal" javaslata a Vidékfejlesztési Minisztérium parlagfű elleni védekezési stratégiájához.

"Az Allergia és Parlagfű Kerekasztal javaslata a Vidékfejlesztési Minisztérium parlagfű elleni védekezés stratégiájához" munkaanyag második oldala úgy kezdődik, hogy

"Nincs megfelelő tudásunk a „parlagfűprobléma” mértékéről (pl. a parlagfűre allergiások  számáról) és azon ok-okozati összefüggésekről, amelyek bizonyítottan lehetnének e környezet- és népegészségügyi, társadalmi, ökológiai, agrárgazdasági és politikai jelentőségű probléma felszámolásának kulcstényezői."

Ezért arra hívjuk fel a parlagfű- és más pollenallergiásokat, hogy segítsük ki szegény parlamenti képviselőket, számoljuk meg magunkat. 

Ne legyenek gondban a továbbiakban, hogy a sürgős intézkedésüket ez már ne akadályozza ...

Felkérünk mindenkit, hogy a létrehozott facebook-csoportról értesítse mindazon ismerőseit, akik valamilyen pollenallergiában szenvednek. 

Csak a jelentős csoportlétszám elérése lehet az az erős érv, amellyel az elmúlt 15-20 év meddő intézkedései és a források eltűnése után végre hathatós intézkedést érjünk el.

facebook-csoport

Kérjük, hogy a hathatós intézkedések elérése érdekében mindenki segítsen az allergiásokhoz eljuttatni az üzenetet. Azokat az allergiásokat, akik internet-kapcsolattal nem rendelkeznek, a családtagjaik vagy ismerőseik is regisztrálhatják a facebook-csoportban.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése